bestuur nieuws links
 

Welkom op de lokale website van het Davidsfonds, afdeling Knokke.

In de rubriek 'agenda' vindt u ons JAARPROGRAMMA.

Alle activiteiten vinden plaats in het Cultuurcentrum Scharpoord, Maxim Willemspad 1, Knokke-Heist en starten om 20 u. (theater eveneens ).

Het is noodzakelijk om voor sommige avonden kaartjes te reserveren. Zie contacten en bestuur.

Op deze pagina leest u meer over onze geschiedenis

Davidsfonds Knokke is partner in het samenwerkingsverband Volksontwikkeling Knokke-Heist samen met vtbKultuur Knokke. Alle activiteiten bijwonen met het gezin tegen een nooit geziene prijs? Koop een gezinskaart Volksontwikkeling en je kan alle avonden van vtbKultuur en Davidsfonds Knokke bijwonen voor 30 euro. Bovendien krijg je er maximaal 2 Uit-passen bij.

Alle info in ons tijdschrift DE HOOFDZAAK - Download Tijdschrift

U kunt steeds meer informatie verkrijgen bij onze bestuursleden en medewerkers: Annie Poissonnier, voorzitster DF Knokke

LEDENWERVING DAVIDSFONDS KNOKKE
Vanaf september komen de bestuursleden van Davidsfonds Knokke weer bij jullie langs met de nieuwe en heel uitgebreide uitgavenbrochure en het keuzeformulier. Dankzij uw lidmaatschap (d.w.z. de aankoop van minimum 2 boeken/CDs) ondersteunt u het Davidsfonds (samen met vtbKultuur de samenwerking Volksontwikkeling).

Met de bijzondere lidkaart die u tegen de tweede helft van november samen met de boeken/CDs wordt thuisbezorgd krijgt u kortingen n het ledentijdschrift Omtrent! Davidsfonds is Vlaams en christelijk, brengt cultuur naar mensen, met inspiratie voor spiritualiteit, godsdienst, Vlaamse beweging n taal!

WELKOM!